Website

Wilt u voor uw organisatie een professionele website die uitblinkt door gemak, voor uw eigen beheerder(s) maar ook voor uw bezoekers? Web2work biedt de oplossingen die nodig zijn om uw doelstellingen te realiseren. Of dat nou op zakelijk gebied is, in de zorg of in het onderwijs.

Offerte aanvragenWebPort

Bewezen platform
Flexibiliteit
Vindbaarheid en Social Media
Integratie
Multisite
DNN Platform

Bewezen platform

Wij bouwen websites op het krachtige en bewezen DNN Platform, met veel standaardfunctionaliteit. Zo betaalt u niet voor onnodig ontwikkelwerk. Uw site wordt kant-en-klaar ingericht. U kunt er direct mee aan de slag.

flexibiliteit

Flexibiliteit

Met een bedrijfswebsite kunt u zelf van alles naar uw hand zetten. Bovendien kan uw site op elk moment eenvoudig worden uitgebreid met standaardmodules en functionaliteit op maat. Ook op het gebied van de vormgeving is de flexibiliteit groot, dus iedere web2work-website is uniek.

zoekbalk internet

Vindbaarheid en social media

Een website van web2work staat voor optimale vindbaarheid (SEO) en volop mogelijkheden voor het integreren van social media.

webport

Integratie

Een goede bedrijfswebsite is vandaag de dag zelden een op zichzelf staand iets. Met Webport kunnen wij de website(s) die we voor u ontwikkelen integreren met platformen als Microsoft SharePoint, alle mogelijke backofficesystemen, clouddiensten, webapplicaties en meer.

Multisite

Multisite

Werkt uw organisatie met meerdere websites en/of portals? Met onze multisite-oplossing kunnen wij één volledig beheerde omgeving aanbieden waarbinnen u ze allemaal kunt plaatsen. Zo behaalt u schaalvoordeel in kosten én beheer.

KLANTCASES

Meer informatie

Bent u benieuwd wat web2work voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op