Webportaal

Web2work is uw ideale sparringpartner als u meer wilt dan alleen een website om informatie te delen. Onze kracht ligt in het samenstellen van het ultieme webportaal. Voor uw klanten, uw medewerkers of beiden. Daarbij maken we dankbaar gebruik van vele standaardmodules en platformen (SharePoint en DNN) die zich in de praktijk stabiel en betrouwbaar hebben getoond.

Daarnaast kunt u met het klantenportaal uw klanten informeren, bestellingen aannemen en contactmomenten extra waarde geven. Deze oplossingen samen vormen WebPort, een uitgekiende suite waarmee we elke wens in kunnen vullen.

Offerte aanvragenWebPort

Soorten portalen
Overzichtelijk
Informeren
Samenwerken
Interactie
Integratie
soorten portalen

Soorten portalen

Onze portalen kennen allerlei verschijningsvormen:

  • Geïntegreerd met uw website of als losstaande portal;
  • Een intranet waarin medewerkers documentbeheer kunnen toepassen;
  • Een klantenportaal waarop klanten inloggen op een persoonlijke omgeving;
  • Ketenintegratie, bijvoorbeeld d.m.v. koppelingen met uw applicaties.

Uiteraard behoort ook maatwerk of een slimme combinaties van standaard en maatwerk tot de mogelijkheden.

overzichtelijk

Overzichtelijk

Een portaal biedt gebruikers gestructureerde informatie op maat zodat ze snel datgene zien dat voor hen van belang is. Daarom rusten wij uw portal uit met startpagina’s waarin relevante informatie direct naar voren komt. Daarnaast zorgen we voor een heldere indeling en een slimme zoekfaciliteit.

informeren

Informeren

U wilt informatie delen met uw collega’s en klanten. Deze informatie wilt u plaatsen op een herkenbare en voor iedereen logische locatie. Een goed webportaal ondersteunt u hierbij door middel van een heldere categoriestructuur. Natuurlijk kunt u daarbinnen bepaalde informatie afschermen voor onbevoegden.

samenwerken

Samenwerken

Samenwerking is ook voor uw organisatie een belangrijke succesfactor. Web2work kan hieraan als webbouwer de best mogelijke invulling geven, met behulp van een gespecialiseerde business productivity-oplossing.

interactie

Interactie

Een succesvol webportaal stelt u intern in staat collega’s met elkaar in contact te brengen bijvoorbeeld via een smoelenboek. En extern om de interactie met uw klant aan te gaan met modules als een forum, blogs, kennisbank of Q&A. Via het klantenportaal kunnen uw klanten inloggen op een beveiligde omgeving, waar u alle gewenste bedrijfsinformatie zoals facturen, documenten en afspraken kunt presenteren.

integratie

Integratie

Een intranet is binnen de organisatie het startportal voor de medewerkers. Wij kunnen in het intranet informatie presenteren uit andere relevante systemen of het intranet juist gebruiken om andere systemen te voeden. Verder kunnen we diverse 'best of breed'- oplossingen met elkaar integreren.

KLANTCASES

Meer informatie

Bent u benieuwd wat web2work voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op