Weboplossingen

Wij ontwikkelen websites, webportalen en webapplicaties op maat. Voor elk bedrijf zijn wij in staat om een passende weboplossing te ontwikkelen. Deze kenmerken zich door flexibiliteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Welke oplossing moeten we voor u maken?

Websites

Wilt u voor uw organisatie een professionele website die uitblinkt in gemak, voor uw eigen beheerder(s), maar ook voor uw bezoekers? Web2work biedt de oplossingen die nodig zijn om uw doelstellingen te realiseren. Of dat nou op zakelijk gebied is, in de zorg of in het onderwijs.

Wij bouwen websites op het krachtige en bewezen DNN Platform met veel standaardfunctionaliteit. Zo betaalt u niet voor onnodig ontwikkelwerk. Uw site wordt kant-en-klaar ingericht en u kunt er direct mee aan de slag

Lees meer

Websites
Hoe werkt WEBPORT

Webportalen

Web2work is uw ideale sparringpartner als u meer wilt dan alleen een website om informatie te delen. Onze kracht ligt in het samenstellen van het ultieme webportaal. Voor uw klanten, uw medewerkers of beiden. Daarbij maken we dankbaar gebruik van vele standaardmodules en platformen (SharePoint en DNN) die zich in de praktijk stabiel en betrouwbaar hebben getoond.

Lees meer

Webapplicaties

Het ontwikkelen van webbased applicaties op maat is een van onze specialismen. Door slim gebruik te maken van eerder denkwerk, beperken we de ontwikkelkosten voor u tot een minimum.

Lees meer

Webapplicaties

KLANTCASES

Meer informatie

Bent u benieuwd wat web2work voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op