CollegeWapps is de weboplossing voor voortgezet onderwijs

CollegeWapps is dé complete online communicatie oplossing voor het voortgezet onderwijs en bestaat uit een unieke suite van vijf componenten (website, publicatiebord, intranet, dashboard en Magister koppeling). Met CollegeWapps kunt u op maat communiceren met uw doelgroepen. Wij regelen de techniek, u kunt zich focussen op een up-to-date website.

Voordelen van CollegeWapps

  • Moderne, responsive en optimaal vindbare website;
  • Veel kennis van het onderwijs: 800 scholen in PO en VO;
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk in beheer;
  • Geen zorgen om de techniek: beheer, support en onderhoud door CollegeWapps;
  • Voldoet aan alle eisen op gebied van security en privacy;
  • AVG-proof;

Unieke koppeling met Magister

Een essentiële en unieke eigenschap van ons aanbod is een directe koppeling tussen Magister en uw SchoolWebsite. Magister Accounts zorgt ervoor dat gebruikers niet apart hoeven inloggen én dat de rol van de gebruiker met bijbehorende rechten in Magister geraadpleegd wordt. Op deze manier krijgt iedere gebruiker toegang tot de bij zijn/haar rol horende informatie.

Maatwerk of premium ontwerp?

Met CollegeWapps bent u verzekerd van een goede vormgeving. Wij bieden u de keuze uit een premium ontwerp of een volledig op maat gemaakte website. Met ons premium ontwerp maakt u gebruik van templates. Op deze manier kunt u snel en kosteneffectief een frisse, moderne website realiseren. Bekijk hier de voorbeelden van De Amersfoortse Berg en AMS Franeker.

Wilt u een website die optimaal aansluit bij uw uitstraling en alle creatieve vrijheid? Wij verzorgen het hele ontwerpproces voor u. Werkt u hiervoor liever samen met uw vaste communicatiebureau? Geen probleem! Wij werken regelmatig samen met externe communicatiebureaus en zijn hier volledig op ingericht. Bekijk hier het voorbeeld van Dalton Voorburg en St Nicolaaslyceum.

Eenvoudig uit te breiden

Wilt u naast een schoolwebsite ook de beschikking hebben over een intranet en narrowcastingsysteem? Met SchoolIntranet ontvang je een intranet op basis van SharePoint en kun je informatie en documenten delen tussen medewerkers. Met SchoolFlits beschik je over een narrowcastingsysteem waar je nieuws en andere informatie kunt presenteren op schermen op uw school. Vanuit het dashboard worden alle verschillende componenten beheerd. Zo hoeft alle informatie slechts één keer te worden ingevoerd.

Vraag de gratis demo aan

Bent u benieuwd hoe CollegeWapps er in de praktijk uitziet? Hoe het werkt en ‘aanvoelt’? Vraag dan nu een gratis demo aan en ervaar direct de voordelen van de ongekende samenhang tussen de elementen.