Web2work realiseert nieuwe website Elite Neede

Elite Neede beschikt over een gloednieuwe website. De website van Elite was dermate verouderd en niet meer handzaam dat er is gekozen om de website in een nieuw jasje te steken met verschillende innovatieve functionaliteiten. Het Achterhoekse familiebedrijf fabriceert zelf ambachtelijke snacks, salades en sauzen en beschikt nu over een handige koppeling met een centrale database.

Wat de website van Elite Neede uniek maakt is de koppeling met PS in foodservice. Via PS in foodservice wordt productinformatie op één centrale, digitale plek opgeslagen en beschikbaar gesteld aan groothandels en afnemers. Dankzij de koppeling tussen de database en de website wordt productinformatie op één plek gewijzigd en vervolgens automatisch weergegeven op onder andere de website. Op deze manier bespaart Elite veel tijd en energie.

De nieuwe website is in nauwe samenwerking met Like Friends tot stand gekomen. Het Amsterdamse bureau heeft het grafisch ontwerp gemaakt en web2work is verantwoordelijk voor de techniek achter de website. Elite Neede staat voor vakmanschap en betrokkenheid en die kenmerken hebben we naar voren laten komen met de nieuwe website.

Bezoek de nieuwe website via elite-neede.nl

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget viverra risus. Mauris accumsan molestie erat vitae hendrerit. In hac habitasse platea dictumst.
Media
  • elite1.PNG
  • elite2.PNG
  • elite_screenshot-2.jpg