Restyling web2work website

Met trots presenteren we vandaag de restyling van onze website. Hoewel de vorige versie nog prima voldeed waren we van mening dat we nog duidelijker konden maken wat web2work voor u kan betekenen en waar we als bedrijf voor staan. Op de vernieuwde website kunt u in 1 oogopslag zien welke oplossingen we bieden en waar onze expertise ligt.

Bij de restyling zijn we uitgegaan van het principe "less is more". We hebben gesneden in de hoeveelheid content en de visueel aantrekkelijke lange pagina's ingeruild voor een meer traditionele pagina en subpagina structuur. Het voordeel van deze aanpak is dat nu zowel op de voorpagina als in de menustructuur onze oplossingen en expertises direct inzichtelijk zijn.

Deze nieuwe website zien we als het startpunt voor de verdere profilering van web2work. Vanaf september 2015 gaan we als web2work nog actiever onze kennis delen in de vorm van blogs en frequente nieuwsupdates. Ook blijven we de website natuurlijk steeds verder verbeteren.

We nodigen u bij deze uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website en hopen dat we u kunnen verleiden om in gesprek te gaan over onze weboplossingen. Om op de hoogte wilt blijven van onze blogs en nieuwsupdates nodigen we u uit om u aan te melden voor onze nieuwsbrief, Twitter of Facebook.

Media
  • web2work thumb.png
  • web2work banner.png
  • web2work-sheet.png