Terugkomdag 2014 Heutink ICT

Gisteren waren we aanwezig op de terugkomdag van Heutink ICT. De terugkomdag is een terugkerend evenement dat wordt georganiseerd voor klanten van Heutink ICT met als doel om deze op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT in het onderwijs. We kunnen terugkijken op een zeer succesvolle dag waarin we veel gezamenlijke klanten hebben gesproken en de nieuwe schoolwebsite app hebben gepresenteerd.

Presentatie app

Web2work was aanwezig om de nieuwe schoolwebsite app te presenteren. Een app die als uitbreiding is ontwikkeld op het schoolwebsite.nu CMS systeem dat we samen met Heutink ICT in de markt zetten. Met de app - die gekoppeld wordt aan de website - kunnen scholen zonder extra moeite ouders op de hoogte houden van ontwikkelingen op de school.

Verloting websitescan

Samen met partner HFCM Onderwijs hebben we een tweetal prachtige prijzen weggegeven. Een website scan waarmee scholen hun website kunnen laten analyseren en hierover een advies rapport aangereikt krijgen.

Tecens was HFCM aanwezig op de leveranciersmarkt waar klanten hebben kunnen kennismaken met de mogelijkheden die het bedrijf biedt op het gebied van communicatie en vormgeving.

Media
  • tdk2014.jpg