Nieuwe website Hofmeijer Mechanics

Vorige week is de nieuwe website van Hofmeijer Mechanics and Pumps de lucht in gegaan. Hofmeijer is actief op het gebied van werktuigbouwkundige service voor de sectoren waterbeheersing en industrie en richt zich hoofdzakelijk op waterschappen, energiecentrales, petro-chemische bedrijven en overheidsinstanties die relevanties hebben met waterbeheersing.

Jarenlang heeft Hofmeijer hun website in eigen beheer ontworpen, aangepast en onderhouden. Door het gebrek aan een CMS-systeem moest iedere pagina steeds opnieuw met de hand worden opgebouwd. Een situatie die niet alleen veel tijd koste maar ook niet leidde tot een optimale presentatie van het bedrijf.

De wens was een website te creëren die recht doet aan de capaciteiten van het bedrijf en die laat zien waar een klein bedrijf groot in kan zijn. Samen met partner BJVH (die verantwoordelijk is voor het ontwerp) heeft web2work een website neergezet die dit tot uiting brengt.

Een website met een duidelijk technisch karakter, niet te veel poespas en een kleurstelling die goed past bij het werkgebied van het bedrijf. Op de voorpagina is het mogelijk interactief door een pompinstallatie te lopen en hier meer informatie van op te vragen. Dit onderdeel hebben we speciaal voor Hofmeijer op maat gebouwd en geïmplementeerd in de website. Een fantastische binnenkomer die in één oogopslag laat zien waar het bedrijf sterk in is. Op de overige pagina's kan de bezoeker meer informatie vinden over sectoren, producten en projecten die het bedrijf uitvoert. Allemaal informatie die feilloos past binnen de mogelijkheden van het webredactie.nu CMS-systeem.

Bekijk de site op:

hofmeijermechanics.nl

Media
  • hofmeijer.jpg