Over Web2work

Web2work heeft zich met een team experts de laatste jaren volledig gericht op webbased oplossingen, zowel gestandaardiseerd als op maat. Wij kiezen voor webbased oplossingen omdat ze platformonafhankelijk zijn, degelijk te beveiligen, goed te integreren, centraal te beheren, overal te benaderen en tegen aantrekkelijke kosten te realiseren. Dat alles met volop flexibiliteit voor toekomstige aanpassingen en aanvullingen. En doordat we werken met standaardplatformen en -bouwblokken, hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Rijke geschiedenis

Ons bedrijf werd in 1998 opgericht als MediaBytes. Later opereerden we onder de naam Lesscher Softwareontwikkeling en rond 2010 werden we een business unit binnen de Odin Groep. Sinds 2013 staan we als web2work helemaal op eigen benen.
Odin Groep stamboom
Odin Groep

Onderdeel van de Odin Groep

Web2work heeft binnen de Odin Groep meerdere zusterbedrijven die elk hun eigen ICT-specialisme hebben. Zo kunnen we als partners ons voordeel doen met elkaars expertise en ervaring. Lees meer over de Odin Groep en onze zusterbedrijven op odin-groep.nl

ISO-certificeringen

Web2work is gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteit), 14001 (milieuzorg) en 27001:2013 (informatiebeveiliging). Dat betekent dat wij voldoen aan alle gestelde hoge normen op de genoemde gebieden.
BSI Certificatie

NEN7510

Onze NEN7510-certificering biedt (potentiële) klanten in de zorg de zekerheid van IT-platformen en processen die zodanig zijn ingericht dat ze voldoen aan de strenge eisen van deze sector. De norm NEN7510 is gericht op ‘het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie die benodigd is om patiënten verantwoorde zorg te kunnen bieden’.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende nadere kennismaking met web2work?

Neem contact met ons op