WebPort

WebPort is Web2works unieke suite die bestaat uit bouwstenen die zich bewezen hebben in de praktijk en veelal vanaf de plank inzetbaar zijn. Zo kunnen we snel en tegen lage kosten een volwaardig weboplossing neerzetten. Zijn uw wensen complexer van aard, dan is er altijd nog de mogelijkheid om de bouwstenen op maat in te zetten.

Waarom WebPort?

WebPort is het antwoord op een vraag die klanten ons al jaren stellen: hoe kunnen we vanuit 1 oplossing meerdere platformen aansturen? WebPort is daarbij meer een visie op het bouwen van weboplossingen, een eigen methodiek waarin technologieën worden betrokken die elkaar aanvullen en versterken. Onze nuchtere, veelal senior, ontwikkelaars zijn er zodoende in geslaagd het ontwikkelen van software snel, begrijpelijk en efficiënt te laten verlopen. Met een uitermate gebruiksvriendelijk eindproduct tot gevolg; een website, webportaal, intranet of app.

Hoe werkt WEBPORT

Het ultieme Webportaal

In het bouwen van websites, portalen of applicaties zijn wij niet de enige. Onze kracht ligt in het samenstellen van het ultieme webportaal. Voor uw klanten, medewerkers, leveranciers, etc. Daarbij maken we dankbaar gebruik van vele standaard modules en platformen die zich in de praktijk stabiel en betrouwbaar hebben getoond. Wat ons, en daarmee WEBPORT, bovendien uniek maakt is dat we de mogelijkheid bieden tot ketenintegratie, bijvoorbeeld d.m.v. koppelingen met uw eigen applicaties. Dat betekent dat u op één plek al uw data beheert en op een universele wijze naar verschillende weboplossingen publiceert.

De voordelen

  • Snel een passend portaal
  • Lage kosten door standaardisatie
  • Ketenintegratie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Flexibel en makkelijk uit te breiden
  • Te integreren in in- en externe systemen
  • Uw gegevens goed beveiligd
  • Volledig vrij in vormgeving

Bedrijfskritische applicatiehosting

Meer dan alleen een applicatie

WebPort gaat verder dan alleen de bouw van een applicatie. We zorgen ook voor de hosting, beveiliging en support. Zo heeft u een partner die u altijd terzijde staat. Nu en in de toekomst.

Beveiliging

Web2work werkt met een eigen webfarm met vergaande beveiliging op zowel datacenter- als netwerkniveau. De structurele veiligheid van ons CMS wordt streng bewaakt door het security team van het achterliggende DNN platform. Onze medewerkers worden zorgvuldig gescreend en dankzij onze stringente periodieke checks is maximale beveiliging ook op de langere termijn gewaarborgd.

Bedrijfskritische applicatiehosting

Stelt u voor uw website uitzonderlijk hoge eisen aan prestaties, beveiliging, privacy, schaalbaarheid en stabiliteit? In samenwerking met onze zusterbedrijf Previder kunnen wij passende hardware-/netwerkconfiguraties voor u realiseren.

Beveiliging

“We weten dat de systemen goed beveiligd zijn, dat geeft ook vertrouwen in de uitvoering.”
Ilone Hansman - Commercieel directeur HFCM

WEBapplicatie

WEBapplicatie

Het ontwikkelen van webbased applicaties op maat is een van onze specialismen. Door slim gebruik te maken van eerder denkwerk, beperken we de ontwikkelkosten voor u tot een minimum.

Lees meer

KLANTCASES

Meer informatie

Bent u benieuwd wat web2work voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op