SchoolWapps

De online communicatieoplossing voor het onderwijs

Zou u willen dat er een complete én betaalbare oplossing was om alle online toepassingen en media van uw school of scholen aan elkaar te koppelen? Merkt u ook dat er vaak dubbel werk wordt gedaan bij het invoeren van informatie? Dat uw boodschap niet iedereen op het juiste moment bereikt? En dat die boodschap ook niet via alle kanalen eensluidend is? Dan is SchoolWapps precies wat u zoekt.

In samenwerking met Heutink ICT hebben we SchoolWapps ontwikkeld. SchoolWapps bestaat uit vijf componenten (website, app, publicatiebord, intranet en dashbord) die samen een online totaaloplossing vormen. SchoolWapps kan als totaaloplossing een krachtige motor zijn voor ouderparticipatie. Dat geldt zeker wanneer u ervoor kiest alle componenten van SchoolWapps extra interactieve power te geven met de unieke OuderPlusmodule.

Met het slimme Dashboard van SchoolWapps beheert u met behulp van één centraal en overzichtelijk Content Management Systeem (CMS) heel eenvoudig alle componenten van de totaaloplossing. Zo zorgt u met één klik dat uw communicatie via meerdere kanalen verspreid wordt.

ga naar schoolwapps.nl