De Cloud assistent

Maak eenvoudig een netwerkschijf aan en koppel deze aan OneDrive, SharePoint of Teams.

Direct de online opslagdienst van Office 365 benaderen vanuit de Windows Verkenner? Het is nu mogelijk met de Cloud assistent! De Cloud assistent is een Windows-applicatie die op een eenvoudige manier netwerkschijven aanmaakt en koppelt met SharePoint, OneDrive, Teams en Groepen. Daardoor maakt de netwerkoplossing het mogelijk om bestanden en data die in Office 365 staan, eenvoudig te benaderen vanuit Windows Verkenner.

Cloud Assistent
Office 365
Windows Verkenner
Koppeling
Single Sign-On
Office 365

Office 365

Met de Cloud assistent maak je eenvoudig een netwerkschijf aan en koppel je deze aan OneDrive, SharePoint of Teams. Daarmee is de Cloud assistent een gebruiksvriendelijke en onmisbare tool voor organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen die werken met Office 365.

Windows Verkenner

Windows Verkenner

Met de Cloud assistent werk je op de vertrouwde manier van de mappenstructuur van Windows Verkenner. Hierdoor hoeven medewerkers niet getraind te worden, maar kunnen zij werken zoals ze altijd al hebben gedaan.

Koppeling

Koppeling

Wat de Cloud assistent uniek maakt is dat het in tegenstelling tot andere oplossingen geen synchronisatie heeft met de cloudopslag, maar een rechtstreekse koppeling heeft met Office 365. Daardoor is de data sneller benaderbaar, is er geen lokale data-opslag en is de beveiliging optimaal geregeld.

Single Sign-on

Single Sign-On

Bovendien regelt de Cloud assistent Single Sign-On naar Office 365. Gebruikers hoeven hierdoor niet iedere keer opnieuw in te loggen en het aanmeldscherm wordt niet langer getoond.

Voordelen van de Cloud assistent:

  • Eenvoudig koppelen van netwerkschijven met Office 365
  • Eenvoudig koppelen van OneDrive, SharePoint, Teams en Groepen
  • Geen synchronisatie dus geen lokale bestanden op de computer
  • Single Sign-on met Office 365
  • Eenvoudig opslaan van documenten in de cloud vanuit Outlook en Office
  • Installatie op verschillende systemen
  • Bepalen van eigen netwerkschijven en -namen

Download de Cloud assistent

Benieuwd naar de Cloud assistent? Download de Cloud assistent! 

Om de Cloud assistent daadwerkelijk te gebruiken heeft u een licentiecode nodig. Heeft u geen code? Vraag naar de mogelijkheden.

Download Offerte aanvragen Handleiding

Meer informatie

Wilt u weten hoe web2work u laat profiteren van de voordelen van de Cloud assistent?

Neem contact met ons op