Oplossingen

Onze online communicatieoplossingen kenmerken zich door efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en hoogstaande kwaliteit. Wij hebben gestandaardiseerde oplossingen gebouwd die eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden in uw organisatie. Toch op zoek naar een maatwerkoplossing? Wij staan voor u klaar!

Webport

WebPort is Web2works unieke suite die bestaat uit bouwstenen die zich bewezen hebben in de praktijk en veelal vanaf de plank inzetbaar zijn. Zo kunnen we snel en tegen lage kosten een volwaardig weboplossing neerzetten. Zijn uw wensen complexer van aard, dan is er altijd nog de mogelijkheid om de bouwstenen op maat in te zetten. Onze nuchtere, veelal senior, ontwikkelaars zijn er in geslaagd het ontwikkelen van software snel, begrijpelijk en efficiënt te laten verlopen. Met een uitermate gebruiksvriendelijk eindproduct tot gevolg; een website, webportaal, intranet of app.

Lees meer

sharepoint
SchoolWapps website

SchoolWapps

In samenwerking met Heutink ICT hebben we SchoolWapps, speciaal voor het primair onderwijs, ontwikkeld. SchoolWapps is een unieke suite van vijf componenten (website, app, publicatiebord, intranet en dashbord) die samen een online totaaloplossing vormen. Slimme koppelingen zorgen ervoor dat informatie automatisch wordt gedeeld en uitgewisseld tussen de diverse componenten. Zo hoeft alles maar één keer te worden ingevoerd en bent u verzekerd van consistentie in al uw informatiedragers. SchoolWapps is als totaaloplossing een krachtige motor zijn voor ouderparticipatie.

Lees meer

CollegeWapps

CollegeWapps, speciaal voor het voortgezet onderwijs ontwikkeld, is een samenwerking tussen web2work en Magister. CollegeWapps is een complete én betaalbare oplossing om alle online toepassingen en media van uw school of scholen aan elkaar te koppelen. CollegeWapps bestaat uit een website, publicatiebord, intranet en een dashboard. Een essentiële en unieke eigenschap van ons aanbod is een directe koppeling tussen Magister en uw SchoolWebsite. Magister Accounts zorgt ervoor dat gebruikers niet apart hoeven inloggen én dat de rol van de gebruiker met bijbehorende rechten in Magister geraadpleegd wordt.

Lees meer

CollegeWapps website
Cloud Assistent

Cloud Assistent

Direct de online opslagdienst van Office 365 benaderen vanuit de Windows Verkenner? Het is nu mogelijk met de Cloud Assistent! De Cloud Assistent is een Windows-applicatie die op een eenvoudige manier netwerkschijven aanmaakt en koppelt met SharePoint, OneDrive, Teams en Groepen. Daardoor maakt de netwerkoplossing het mogelijk om bestanden en data die in Office 365 staan, eenvoudig te benaderen vanuit Windows Verkenner.

Lees meer

KLANTCASES

Meer informatie

Bent u benieuwd wat web2work voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op