HFCM

HFCM is een veelzijdig communicatiebureau net boven Zwolle, waar een breed scala aan communicatiemiddelen wordt geproduceerd voor bedrijven, zorginstellingen en onderwijs. Deze klanten willen graag meegaan met de laatste trends of juist voorop lopen. Een website van nu hoort daar voor HFCM zelf ook bij. Na het ontwerpen van een nieuwe huisstijl volgde het ontwikkelen van een van nieuwe websites voor de vier verschillende onderdelen van het bureau.

HFCM en web2work kennen elkaar al jaren door een partnerschap dat in 2009 begon. web2work verzorgt de technische realisatie en zorgt voor de vormgeving en inhoud. Ilone Hansman is commercieel directeur bij HFCM en bij veel websitetrajecten betrokken. "Uiteraard was web2work de partij die in beeld kwam, toen we onze eigen websites wilden aanpakken. web2work is in de afgelopen jaren een prettige samenwerkingspartner gebleken met veel kennis van zaken. We weten dat de systemen goed beveiligd zijn, dat geeft ook vertrouwen in de uitvoering."

Beknopt en overzichtelijk

De websites voor HFCM zijn gebouwd op het standaard DNN-platform. Vincent van Doorne, verkoopadviseur buitendienst bij web2Work: “HFCM levert creatieve doordachte ideeën die wij verwerken naar een goed werkend eindproduct. We hebben voor deze websites gebruik gemaakt van paralax panes, die er voor zorgen dat de header afbeelding achter de content scrollt”. De opzet van de websites bestaat uit een combinatie tussen een single page en een reguliere website, waardoor ze beknopt en overzichtelijk zijn. Wanneer een bezoeker meer uitleg wil over een bepaald onderwerp, dan klikt hij eenvoudig door. Er is een koppeling gemaakt waardoor de klantcases op de klantcases op de verschillende websites van HFCM aan elkaar gekoppeld zijn. Door een chatfunctie aan de websites toe te voegen, is contact en service op een moderne en laagdrempelige manier geregeld.

Soepel en gestructureerd proces

Het visuele ontwerp is vanzelfsprekend van de hand van HFCM. Door de jarenlange ervaring met de ontwikkeling van websites voor klanten, wist HFCM goed aan welke functionaliteiten de website moest voldoen. Hansman: “Het proces naar de nieuwe gebruiksvriendelijke websites is soepel verlopen, mede door de gestructureerde manier van werken bij web2work. We zijn heel tevreden over het eindresultaat. Een mooie website die goed functioneert. En wanneer we vragen hebben, kunnen we terugvallen op de servicesdesk, die ons dan uitstekend helpt."

Media
  • communicatie.png
  • home.png
  • nieuws.png
  • hfcm-t.png