Softwareontwikkeling

Het veelzijdige platform voor web ontwikkeling

Of we nu een module ontwikkelen voor een website, een functionaliteit in een portaal of een volledig nieuwe webapplicatie. Wij doen dit altijd op basis van moderne en bewezen technieken. En we volgen daarbij een duidelijk en transparant werkproces. U wordt betrokken bij elke stap in de ontwikkeling.

Offerte aanvragenWebPort

Ontwikkelen
Ontwerp
Data opslag
Lokaal en cloud
Standaard componenten
Werkproces
Ontwikkelen

Ontwikkelen

Wij ontwikkelen onze software met behulp van het bewezen .Net platform van Microsoft. Dit staat garant voor solide techniek op de webserver. Als programmeertalen gebruiken wij C# op de server en Javascript op de client. Om te voorkomen dat we het wiel opnieuw uitvinden maken we op alle gebieden gebruik van raamwerken. Die varieren van volledige CMS systemen, zoals het DNN platform en SharePoint tot ontwikkeltools als AngularJS, JQuery, ASP.Net Boilerplate en Xamarin. Het juiste gebruik van technieken verkort de ontwikkeltijd en vergroot de betrouwbaarheid.

Ontwerp

Ontwerp

Onze software ontwerpen wij samen met u. Op basis van een of meerdere interviews achterhalen wij uw specifieke wensen en stellen wij een ontwerp op. Bij de ontwerpfase wordt al rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid van de software. Software moet immers eenvoudig werken voor de gebruikers en van begin af aan aandacht.

Data opslag

Data opslag

Alle applicaties hebben gemeen dat zij informatie opslaan. Dat wordt meestal in een database gedaan. Als database maken wij gebruik van de krachtige Microsoft SQL Server database. Deze database is betrouwbaar en goed schaalbaar. Daarnaast werken we met technieken als Lucene om Google achtig zoeken mogelijk te maken.

Lokaal en cloud

Lokaal en cloud

Wij ontwikkelen onze oplossingen locatie onafhankelijk. U kunt de applicaties daarom eenvoudig door ons laten hosten in onze volledig beheerde webfarm, maar ook in uw eigen datacenter onderbrengen. Ook kunt u de applicaties onderbrengen in de cloud. Op basis van kenmerken als door u gewenste schaalbaarheid, performance en beschikbaarheid adviseren wij over de beste locatie voor uw applicatie.

Standaard componenten

Standaard componenten

Als wij een applicatie voor u bouwen dan beginnen we nooit helemaal opnieuw. Wij beschikken over een grote bibliotheek aan componenten voor bv. authenticatie, autorisatie, presentatie van zoeklijsten, genereren van documenten en rapportages, logging, etc. Een groot deel van uw applicatie ligt dus al bij ons op de plank, we dienen alleen nog de voor u specifieke kenmerken te realiseren.

Werkproces

Werkproces

Wij werken Agile! Dat brengt met zich mee dat wij zo snel mogelijk werkende software aan u willen opleveren. U ziet dan resultaat en wij weten zeker dat wat we maken aansluit bij uw wensen. Om dit optimaal te ondersteunen maken we bij de realisatie van onze software gebruik van de projectmanagement software JIRA. Deze sluit naadloos aan op onze manier van software ontwikkelen. Het voordeel voor u is dat u mee kunt kijken daarmee altijd inzage heeft in onze voortgang.

KLANTCASES

Meer informatie

Wilt u weten hoe web2work u laat profiteren van de voordelen van ASP.NET?

Neem contact met ons op