SharePoint

Optimaal informatie delen en samenwerken

Microsoft SharePoint verbetert de effectiviteit van organisaties door controle te bieden over digitale content, gedeelde bedrijfsprocessen te versnellen en het delen van gegevens te faciliteren. Documenten in SharePoint kunt u gewoon openen en bewerken met de bekende Office-applicaties: Word, Excel en PowerPoint. Op de achtergrond zorgt SharePoint voor centrale opslag, versiebeheer en geavanceerde zaken als notificaties en vindbaarheid in het zoeksysteem. Web2work heeft veel ervaring met de installatie en inrichting van SharePoint. Ook kunnen wij koppelingen verzorgen met SharePoint en maatwerkapplicaties ontwikkelen op basis van SharePoint.

Offerte aanvragenWebPort

Gebruikersinterface
Overal toegang
Productiviteit
Integratie
Implementatiekeuze
Gebruikersinterface

Gebruikersinterface

SharePoint is voorzien van de gebruikersinterface die u gewend bent van Microsoft Office en werkt daardoor extra eenvoudig en intuïtief

Mobiel apps

Overal toegang

Tegenwoordig bieden de meeste bedrijven ondersteuning voor werken op afstand. SharePoint voorziet in de behoefte aan optimale toegang en stelt mensen in staat productief te zijn, ongeacht de hulpmiddelen of apparaten die ze ter beschikking hebben.

Productiviteit

Productiviteit

De productiviteit wordt verhoogd doordat mensen overal en via elke denkbare interface toegang hebben tot bedrijfsmiddelen en -gegevens. SharePoint biedt lees- en schrijftoegang via alle mogelijke apparaten en browsers, en naadloze integratie met Microsoft Office.

Integratie

Integratie

SharePoint maakt het mogelijk bedrijfsgegevens te raadplegen en weer te geven op SharePoint-sites, ongeacht de technische expertise van gebruikers. De gegevens kunnen worden geanalyseerd en updates kunnen worden doorgevoerd in de externe gegevensbron, zoals ERP- en CRM-systemen.

SharePoint cloud

Implementatiekeuze

SharePoint kan zowel binnen het bedrijf als in de cloud worden geïmplementeerd en biedt dus volop flexibiliteit. Alle mogelijke scenario's worden ondersteund, terwijl het platform toch relevant en efficiënt blijft.

KLANTCASES

Meer informatie

Wilt u weten hoe web2work uw organisatie effectiever kan maken met behulp van SharePoint?

Neem contact met ons op