DNN Platform

Een platform waarop u kunt bouwen

Het DNN (voorheen DotNetNuke) Platform is een open source-contentmanagementsysteem (CMS) dat wereldwijd door honderdduizenden bedrijven wordt gebruikt voor het beheer van websites en portals. Het heeft zich bewezen als een betrouwbaar en stabiel platform voor online activiteiten. Daarom kiest Web2work bewust voor het DNN Platform als basis voor alle weboplossingen. Het DNN Platform is zo ontwikkeld dat uitbreiden heel eenvoudig is. Bijna alle functionaliteit kan worden aangepast naar uw wensen. Web2work kan op uw verzoek uitbreidingen ontwikkelen of modules van derden integreren.

Offerte aanvragenWebPort

Schaalbaar
Multisite-ondersteuning
Open systeem
Flexibel
Veilig
DNN platform

Schaalbaar

Het DNN Platform is uitermate schaalbaar, zodat het blijft aansluiten bij uw wensen. Of uw bedrijf nu honderd, duizend of een miljoen gebruikers heeft: met DNN kunt u elke uitdaging aan.

Multisite-ondersteuning

Multisite-ondersteuning

Met DNN kunt u meerdere websites realiseren binnen een enkele installatie. Alle sites hebben toegang tot een gemeenschappelijke set aan modules en skins en zijn onafhankelijk van elkaar als het gaat om content en gebruikersrechten. Anders dan bij andere systemen hoeft DNN niet opnieuw te worden geïnstalleerd als u een nieuwe site wilt uitrollen.

Open systeem

Open systeem

De open source-opzet van het DNN Platform zorgt voor flexibiliteit en vrijheid voor uw bedrijf. Door de flexibele en vrije open source-licentie kunt u samen met web2work uw omgeving volledig naar uw hand zetten.

tabbladen tablet

Flexibel

Elke pagina in DNN maakt gebruik van een skin-layout waarin een of meerdere zogenaamde panes zijn vastgelegd. In de panes kunnen op hun beurt weer een of meerdere modules worden geplaatst. Zo heeft u alle vrijheid om naar eigen inzicht pagina's te creëren en op te bouwen. Met DNN kunt u ook op zeer gedetailleerd niveau gebruiksrechten beheren. U kunt per pagina en zelfs per module bepalen wie deze mag bekijken of bewerken. Gebruikersrechten worden gegroepeerd in rollen, waardoor u permissies eenvoudiger kunt beheren

draaislot

Veilig

DNN Platform is al jaren een van de meest veilige CMS’en op de markt. Het systeem ondergaat uiterst grondige beveiligingsscans en -controles. Klanten en partners over de hele wereld werken samen met het security team van DNN om ervoor te zorgen dat aan de strengste beveiligingseisen wordt voldaan.

KLANTCASES

Meer informatie

Wilt u weten hoe web2work u kan helpen bij de implementatie, installatie, vormgeving en ontwikkeling in DNN?

Neem contact met ons op