Expertises

Wij werken op en met bewezen platformen, zoals DNN, Sharepoint en Office 365. Wij hebben veel ervaring met de installatie, inrichting en implementatie van deze platformen en kunnen diverse maatwerkapplicaties koppelen. Met onze expertises zetten we uw wensen om in concrete plannen.

Sharepoint

Microsoft SharePoint verbetert de effectiviteit van organisaties door controle te bieden over digitale content, gedeelde bedrijfsprocessen te versnellen en het delen van gegevens te faciliteren. Documenten in SharePoint kunt u gewoon openen en bewerken met de bekende Office-applicaties: Word, Excel en PowerPoint. Web2work heeft veel ervaring met de installatie en inrichting van SharePoint.

Lees meer

sharepoint
DNN

DNN

Het DNN (voorheen DotNetNuke) Platform is een open source-contentmanagementsysteem (CMS) dat wereldwijd door honderdduizenden bedrijven wordt gebruikt voor het beheer van websites en portals. Het heeft zich bewezen als een betrouwbaar en stabiel platform voor online activiteiten. Daarom kiest Web2work bewust voor het DNN Platform als basis voor alle weboplossingen.

Lees meer

Office 365

Microsoft Office 365 is een online versie van het bekende Microsoft Office-pakket. Door het online karakter werkt u altijd met up-to-date programma's en hoeft u geen lokale software meer te installeren. Office 365 biedt bovendien de nodige aanvullende functionaliteit. Bij de inrichting en ingebruikname van Office 365 kan web2work u compleet ondersteunen.

Lees meer

Webapplicaties

sharepoint

Softwareontwikkeling

Of we nu een module ontwikkelen voor een website, een functionaliteit in een portaal of een volledig nieuwe webapplicatie. Wij doen dit altijd op basis van moderne en bewezen technieken. En we volgen daarbij een duidelijk en transparant werkproces. U wordt betrokken bij elke stap in de ontwikkeling.

Lees meer

KLANTCASES

Meer informatie

Bent u benieuwd wat web2work voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op